سیستم های گرما رسانی در دنیای امروز از اهمیت بسزایی بهره مند می باشند و وجود آن ها در هر مکانی لازم است. به همین دلیل است که مجموعه های بسیاری در زمینه تولید و فروش انواع پکیج ها فعالیت می نمایند و به طور پیوسته در تلاش هستند تا مشتریان زیادی را از آن خود نمایند. حال آن که این قبیل تجهیزات می بایست به طور صحیح مورد استفاده قرار گیرند. در صورتی که از پکیج ها به درستی استفاده نکنیم، می تواند منجر به آسیب رسیدن به قطعات آن شود. در نتیجه یکی از موضوعات مطرح در اینجا بهره مندی بهینه و صحیح از سیستم گرمایشی می باشد. حال ما در این مقاله قصد داریم تا برای شما عزیزان شرح دهیم که علائم خرابی پکیج چیست، با ما همراه باشید.
با ساختار کلی سیستم گرمایشی پکیج آشنا شوید
پیش از بررسی این که علائم خرابی پکیج چیست، لازم است تا با شمای کلی این وسیله آشنا شویم و بدانیم که از چه بخش هایی تشکیل شده است. همان گونه که مستحضر هستید می دانید که هر سیستم گرمایشی، وسیله ای قدرتمند بوده و نیز طول عمر بالایی دارد. وظیفه پکیج ها گرم کردن آب مصرفی و رادیاتورها می باشد. این قبیل تجهیزات دارای قسمت های گوناگونی بوده که به صورت زیر برای شما عزیزان شرح داده شده است.
قطعات تشکیل دهنده پکیج ها به طور کلی به دو دسته طبقه بندی می شوند که می توان به تجهیزات مکانیکی و الکترونیکی اشاره نمود و در واقع هر کدام از این طبقه بندی ها، خود موارد بسیاری را شامل می شوند.
خرابی برد پکیج
به این نکته توجه ویژه نمائید که اصلی ترین بخش هر سیستم گرمایشی، برد آن می باشد. اگر بخواهیم به لحاظ کارایی وظیفه این قسمت را شرح دهیم، آن را می توان به مغز انسان تشبیه نمود. بدین صورت که تمامی دستورات اجرایی به وسیله این بخش به دیگر تجهیزات پکیج ارسال می شود. از جمله مهم ترین قطعات تشکیل دهنده این قسمت می توان به آی سی، ترانس تغذیه و فوط اشاره نمود. بنابراین با خراب شدن برد، عملکرد پکیج دچار اشکال خواهد شد.
قطعات اجرا کننده در پکیج
این نکته را کانون توجه خود قرار دهید که این قسمت شامل تجهیزاتی می باشد که وظیفه اجرا کردن دستورات بخش برد را بر عهده دارند. در واقع فرامین به وسیله قطعات بخش برد به این تجهیزات منتقل شده و این قسمت می بایست آن ها را به بهترین صورت انجام دهند. به عنوان مهم ترین قطعات این بخش می توان به فن، پمپ سیرکولاسیون و شیر سه راهی اشاره نمود.
تجهیزات تشخیص دهنده تغییرات سیستم گرمایشی
همان گونه که از عنوان این بخش آشکار است، وظیفه قطعات مذکور این است که هر گونه نا هماهنگی و تغییرات موجود در دستگاه را به تجهیزات برد پکیج اطلاع رسانی نمایند. مطرح ترین قطعاتی که این بخش را تشکیل می دهند شامل شیر اطمینان، حسگرها و فلوسوئیچ می باشد.
خاموشی سیستم به صورت خودکار
به عنوان اولین عامل در نظر داشته باشید، مواقعی که سیستم گرمایشی به طور اتومات خاموش می گردد معیوب شده است. علت امر ذکر شده به جهت جلوگیری از خطرات احتمالی می باشد. بدین صورت که در شرایطی که پکیج به طور صحیح عمل نمی کند، سیستم امنیتی آن به منظور جلوگیری از انفجار و گاز گرفتگی، دستگاه را خاموش می کند. از جمله دلایل دیگری که می توانند منجر به خاموش شدن اتومات و ناگهانی سیستم گرمایشی شوند می توان به نشتی پکیج، وجود ایراد در ترموستات و نبود گاز کافی در آن اشاره نمود.
عدم روشن شدن سیستم گرمایشی
به این نکته توجه فرمائید مواقعی که دستگاه شما روشن نمی شود، موارد بسیاری در آن دخیل می باشند که به عنوان مطرح ترین نمونه می توان به مسدود شدن لوله ها و رسوب مواد در آن اشاره کرد. در نتیجه به دلیل عدم توازن هوا در این لوله ها دستگاه توانایی راه اندازی را نداشته و روشن نمی شود.
وجود صدای نامتعارف در دستگاه
یکی دیگر از علائم خرابی پکیج، ایجاد سر و صدای غیر عادی می باشد و این مورد جزو شایع ترین ها است. این علت می تواند ناشی از استفاده مکرر از سیستم گرمایشی باشد. در واقع وجود حباب های هوا در درون پمپ پکیج باعث شده تا سیستم عملکرد خود را با صدای بلندی انجام دهد.
گرم نشدن آب مصرفی توسط پکیج
این دلیل نیز یکی از رایج ترین موارد بوده و گریبان گیر مصرف کنندگان بسیاری می باشد. لازم به ذکر است که در شرایطی که سیستم گرمایشی قادر به گرم کردن آب و رادیاتور نیست، دستگاه می بایست مورد آزمایش قرار گیرد تا علت آن بررسی شود. حال آن که به طور کلی این شرایط می تواند به دلیل برق رسانی، گاز رسانی ضعیف به دستگاه باشد.
موارد مطرح شده جزو رایج ترین علائم خرابی پکیج هستند که شما می توانید با مشاهده هر کدام از آن ها با مشاوران ما تماس برقرار نموده و مشکل را حل کنید.